TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tahetakse näidata sama head mängu kui Poola turniiril. „Turniiri mõte on sama, mis Poolaski – saada heade vastastega tugevaid mänge,“ sõnas Kullamäe turniiri eel. „Lähtume samadest põhimõtetest ja üritame mängumasina veelgi ühtlasemalt tööle saada.“

Kui enne turniiri oli võimalus, et Lätis saab proovida ka Rain Veidemani mänguvalmidust, siis tänahommikuse seisuga otsustati, et Veideman siiski Lätti kaasa ei sõida. „Rain tegi küll paar trenni meeskonnaga kaasa, aga pärast eilset trenni lõi väike valu taas jalga sisse ja otsustasime, et on parem kui ta Lätti kaasa ei tule ja jätkab vigastuse ravimist Tartus,“ ütles Kullamäe.

LOC Cupi esimene mäng on TÜ/Rockil juba täna õhtul kui pärast seitsmetunnist bussireisi kohtutakse kell 19.30 Klaipeda Neptunasega. Rockiga samas alagrupis on veel BK Ventspils, kellega mängitakse laupäeval, 22. septembril kell 17.00. Turniiri kohamängud on pühapäeval.

Reedene päev TÜ/Rocki mängijatele päris mänguvaba siiski ei ole, sest reede lõunal võetakse mõõtu Lätis tuuritavalt USA võistkonnalt. Eeldatavalt jagub selles kohtumises rohkem mänguaega noorematele mängijatele.

TÜ/Rock mängib LOC Cupil koosseisus: Valmo Kriisa, Justin Ingram, Brett Nõmm, Tanel Kurbas, Silver Leppik, Kristo Saage, Egidijus Dimša, Ivan Neljubov, Joosep Toome, Vallo Allingu ja Timo Eichfuss.