Rocki edukaim oli 22 punktiga Kristo Saage, Ivan Neljubov kogus 13 punkti ja 10 lauapalli. Hito resultatiivseim oli 11 punktiga Jarko Kool.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul saadi mängus proovida mängijaid erinevatel positsioonidel. „Täna oli eesmärk jagada võrdselt mänguaga kõikidele mängijatele ja proovida osasid mehi veidi harjumatutel positsioonidel, näiteks Timo Eichfussi kolmel ja Joosep Toomet neljal,“ ütles Kullamäe.

„Olime mängul kümnekesi, sest Valmo Kriisa sai viimases mängus jalale väikese trauma ja teda polnud kaasaski. Tema vigastuse tõsidus selgub lähipäevadel. Marek Doronin oli küll kaasas, aga et enne mängu tõusis tal palavik, siis mängu ma teda ei pannud ja mängisime viisikute kaupa.“

Rapla resultatiivseimana viskas Rait-Riivo Laane 18 punkti, Kalevi parim oli 16 punkti ja 7 lauapalliga Janis Vahter.

„Võit tuli väga kummaliselt,“ võttis Rapla mänedžer Jaak Karp mängu kokku. Ta lisas: „Algusest peale oli meil selline hea energia, me pole sellise energiaga kunagi mänginud. Hoidsime koguaeg kõrget tempot ja mängisime kaitses hästi, võttes esimesel poolajal 15 ründelauda. Samas viskasime meeletult kolmeseid mööda, mis halvas selle hea töö, mis kaitses tegime, kuna kõik visked olid õiged. Lõpuks lõikasime ise selle agressiivsuse ja tempoga endale näppu, jätsime vastaste kõige ohtlikumad viskajad vabaks ja nad panid ära. Sellega tekkis mängu pinge. Endal oli tunne, et olime neist füüsiliselt selgelt üle, kuid ei realiseerinud seda ära.“

23 mängu võitnud Rock jätkab liigatabeli liidrina, Rapla on 10 võidu ja 14 kaotusega viies, Kalev 5 võidu ja 21 kaotusega kaheksas ja Hito 1 võidu ja 20 kaotusega üheksas ehk viimane.