“Nimesid veel ei ütle, mõlemad on kogenud tegijad, aga küsimus on hinnas,” ütles spordiklubi juht Riho Illak, kirjutab Eesti Päevaleht. “Me ei tahaks oma eelarvega palju üle praeguse 12,5 miljoni krooni minna.”

“Aga ma ei tõmba ka Algirdasele kriipsu peale,” lisas Illak. “Tahame lähipäevadel selgust saada, kas ta on saanud targemaks ja suutlikumaks.”

Eeskätt ootab Illak, et lõpeks põhjendamatu sõbramehelikkus ja nii treenerid kui ka pallurid muutuksid üksteise suhtes nõudlikumaks.

Klubi juhi sõnul läheb järgmiseks hooajaks käiku variant A ehk Rock teeb neljale põhitegijale Martin Müürsepale, Gert Kullamäele, Tanel Teinile ja Tarmo Kikerpillile ettepaneku lepingut pikendada.

Müürsepp, kes uuris vahepeal oma esimeselt treenerilt Andres Sõbralt, mis võimalus oleks liituda Rakvere Tarvasega, lubas meistriks kroonimise järel, et ootab kõigepealt Rocki pakkumist.

“Peame Martiniga veel selle üle aru, aga tal on ka teisi kosilasi, sealhulgas välismaalt,” ütles Sõber. “On selge: kui ta saab korraliku palgapakkumise, ei ole meil mõtet temast unistada.”