Võru meeskond tegi Tartus hooaja parima etteaste, sest valitseva meistri vastu püsiti veel neljanda veerandaja alguseni igati konkurentsis. Seitse ja pool minutit enne lõppu oli Rocki edu vaid üheksa punkti, millele järgnes aga tartlaste 18:0 lõpuspurt nelja minuti jooksul, kuhu mahtusid ka Võru mängijate kaks ebasportlikku ning nende treeneri tehniline viga. Lõpuks niisiis Rockile kindel võit, teatas Basket.ee.

Mängu algus oli aga äärmiselt veider, arvestades, et kohtusid tabeli esimene ja viimane. Kuue minutiga juhtis Võru 8:3 - tartlased olid tabanud seitsmest viskest ühe ja neljast vabaviskest samuti ühe. Avaveerand lõppes 8:8, teisel juhtis Võru viimast korda 15. minutil 17:16, siis hakkas Rock tasapisi eest ära minema.

Rain Veidemanilt võitjatele 23, Timo Eichfussilt 16 punkti. Andrais Thornton kogus Võrule 23 punkti ja 18 lauda, Allar Velleramm lisas 13 punkti.

Rock tabas väljakult 42, Võru 51-protsendiliselt. Vabavisetest teenis Rock 22, Võru kümme punkti, pallikaotusi tehti vastavalt 13 ja 22. Igal juhul andis tänane mäng lootust, et võiduta Võru sel hooajal ei jää.

Tallinnas oli mäng ühepoolsem - TTÜ duubel ei pääsenud kordagi juhtima, kuigi veel 30 sekundit enne avaveerandi lõppu oli Kalev/Cramo edu vaid kaks punkti. Teise veerandaja keskel kasvas vahe kahekohaliseks, kolmandal suutsid Siim Raudla ja Andrew Arnoldi tabamused TTÜ kaotusseisu kümnekonna punkti ringis hoida, ent neljanda veerandaja alguses tehtud 7:0 spurt viis Kalev/Cramo kindlalt eest.

Michael Dunigan viskas võitjatele 16, Rait Keerles ja Kristo Orula 15 punkti. Arnold kogus TTÜ ridades vägevad 29 punkti ja 14 lauda. Raudla lisas 14 punkti.