„Meil on olnud tõsiseid jutuajamisi juba varemgi, sest Urošil on meeskonda ja keskkonda sissesulamisega olnud raskuseid. Pärast nädalavahetuse mänge võtsime mõtlemisaja ning täna omavahel otsustasime, et mõlemale poolele on lepingu lõpetamine parim lahendus,“ sõnas Kullamäe. „Tahan teda klubi poolt tänada siin oldud kolme kuu eest ja soovime tuult tiibadesse karjääriredelil.“

213cm pikkune tsenter Uros Lukovic esindas TÜ/Rocki meeskonda kolmes ametlikus sarjas kokku 16 korral. Lisaks ka kontrollturniirid. Eurochallenge kahes mängus kogus tsenter keskmiselt 13,5 punkti ja 6 lauapalli. Balti liigas jäi mehe saagiks keskmiselt 9,2 punkti ja 4,2 lauapalli ning Alexela KML mängudes viskas ta keskmiselt 11,1 punkt ja võttis 8,3 lauapalli.

Ühe oma parema esituse tartlaste eest tegi Lukovic 9. novembril peetud mängus Kalev/Cramo vastu, kus ta viskas 14 punkti ja võttis 12 lauapalli. Rock kaotas mängu 75:78.

Klubi tegeleb võimalikult kiiresti Lukovicile asenduse leidmisega, aga hetkel kedagi konkreetselt nimetada on vara.

TÜ/Rock peab EuroChallenge turniiril kolmanda kohtumise homme, teisipäeval, kohtudes kodusaalis Södertälje Kingsiga. Delfi TV teeb kell 19 algavast kohtumisest otseülekande.