Sel kolmapäeval on võimalik kino nautida TÜ/ROCK korvpallitiimiga- Cinamon alustab uue üritusesarjaga ROCKiga kinno. Üritusele on oodatud nii spordisõbrad, korvpallisõbrad kui ka kõik filmisõbrad. Tegemist on aktiivse seansiga, kus on võimalik enne filmivaatamist tutvuda lähemalt TÜ/ROCK tiimiga ning korvpalliga, katsetades põnevaid võtteid ka ise. Kõigile külalistele on kohapeal lisaks tervitusjook. Üritusesarja esimene film PROGRAMM on samuti sobilik vaatamine sporditiimiga- tõsielul põhinev lugu seitsmekordse Tour De France´i võitjast ja spordikangelase Lance Armstrongi tõusust ja langusest. Piletid üritusele on saadaval SIIN

„Proovime lisaks hästi vastu võetud naiste- ja noorteõhtutele leida veel üritusi, mis kõnetaksid erinevat publikumi ning teeksid kinoelamuse neile veel pisut erilisemaks- sport ja korvpall on eestlastele südamelähedane ning „ROCKiga kinno“ sellest inspiratsiooni saigi“ täpsustab kino turundusjuht Ave Annuk. Sport ja meelelahutus käivad ka sel üritusel kenasti käsikäes.

Cinamon on nooruslik ja aktiivne viie saaliga kinokeskus Tartu kesklinnas, mis soovib alati kaasa minna innovatiivsete lahenduste ja põnevate üritustega.