Päevase rongi- ja bussisõidu järel saime paar tundi puhata ja mäng algas kell 20.30, vahendab Rocki koduleht reisimuljeid. Umbes 2500-3000 kohalisse ja väga palavasse saali oli rahvast tulnud peaaegu täismaja ja viies ning viimane kohtumine ameeriklastega läks küllaltki pingelises õhkkonnas. Mängiti Reinar Hallikuta, kes kurtis väikest põlvevalu. See aga tähendas korralikku tööpäeva Joosep Toomele ja Andre Pärnalgi tuli number viie koha peal mängida.

Suure sooviga ameeriklased pallisaalis peetud mängudes kuivale jätta mängiti terve mäng ja kontrolliti kohtumist algusest peale. Vahepeal juba 16 punkti peale läinud vahe sulas viimasel veerandajal tänu ameeriklaste kaugvisetele korraks neljale, aga lähemale nad ei saanud. Vanameister Valmo Kriisa vedas meeskonda hästi ja ka kõik teised platsil käinud andsid võitu tugeva panuse. Lõpuks alistati ameeriklased 90:83 ja Valmo viskas 26 punkti. Joosep lisas 21 ja Timo Eichfuss 15 punkti, teised ühekohalise summa. Igatahes tuleb meeste ees müts maha võtta, sest pika reisipäeva lõpuks maha pidada selline tuline kohtumine ja see võita – väärib igati kiitust.

Täna on taas reisi- ja mängupäev koos. Hommikul kell 6.30 alustame tagasiteed Changshasse, kust läheb lennuk mereäärsesse Quintaosse (kirjapilt veel täpsustamisel). Seal veedame nädalavahetuse ja peame kaks mängu kohaliku CBA meeskonna vastu.