FIBA juhtkonna poolt on Final Fouri korraldamise ettepanek tehtud kõigile neljale meeskonnale, hetkel veel läbirääkimised käivad. Neljast meeskonnast on kõige parem korvpalliareen Riia Baronsil, kuid FIBA poolt väljakuulutatud finaalturniiri ajal on Baronsi areen teise ürituse jaoks broneeritud.

Spordiklubi juhatuse esimees Riho Illak ütles, et finaalturniiri korraldamine on seotud väga suurte kulutustega, millest enamuse peab klubi ise kandma, “Kuid me teeme selleks kõik meist oleneva, et TÜ/Rock saaks finaalturniiril mängida koduväljakul fantastilise Tartu publiku ees” lisas Illak.

Kui Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi saaks võimaluse final-fouri korraldada, toimuks finaalturniir Tartu Ülikooli spordihoone kergejõustikuhallis, kuhu paigaldataks korpallipõrand ja tribüünid. “Hetkel on meil FIBA nõudmistest täitmata vaid korvpallisaali isteohtade arv, meil on olemas tribüünid 3000le inimesele, kuid FIBA tahab vähemalt 4000 istekohta. Ma usun, et me leiame ka lisatribüünid ja tehnilised lahendused veel lisaks 1000-le inimesele”,ütles Illak.

Final Fouri korraldajamaa otsustatakse FIBA poolt paari päeva jooksul.