Esimene veerandaeg möödus mõlemal klubil tõusude-mõõnadega. Kergelt aktiivsemaks pooleks oli TTÜ, kel oli pidevalt mõnepunktiline edu. Rapla püsis neil hästi kandadel ning kuigi veel mõni minut enne veerandaja lõppu oli tablool viik, võitis Tallinna meeskond esimese kümnendi 22:18. Pärast pisikest pausi vähendas TYCO Rapla vahe kiirelt 2-punktini, kuid seejärel sai TTÜ oma kaitse pidama ja ka nende ründemäng paranes. Seetõttu hakkasid nad oma eduseisu kasvatama, juhtides poolajaks 49:32.

"Alguses viskasime paremini ja saime tänu sellele esimesel poolajal algedu, mida suutsime hoida kuni lõpuni, tänu heale tabavusprotsendile," rääkis TTÜ peatreener Tiit Sokk.

Teisel poolajal oli initsiatiiv kindlalt TTÜ käes. Rapla ei suutnud kuidagi palli korvirõngast sisse saada, kuid TTÜ seevastu tabas olulistel hetkedel ning enne neljandat veerandit oli Tallinna meeskonna edu 21 punkti, seisuks 63:42. Viimasel kümnendil mängiti pingevaba mängu ja Rapla vähendas selle ajaga ka veidi oma kaotusseisu ning kohtumine lõppes TTÜ 91:65 võiduga.

"Meil kõigil, nii mängijail, pealtvaatajatel, kui ka treeneritel on suur võidusoov ja see on hakanud kammitsema meie noori mängijaid ja esitust. Samas tegid vastased väga hea mängu, visates esimesel poolajal väga hästi, mis andis neile kindluse kätte," sõnas Jaak Karp Rapla poolelt.

TTÜ resultatiivseim oli Kristjan Keres 17 punktiga. Andrew Arnold lisas 15 ning Kiur Akenpärg ja Mooses Kaja 10 silma. Raido Ringmets jõudis ainsana TYCO Rapla mängijatest kahekohalise arvu punktideni, visates 13 punkti. Rapla eest debüüdi teinud Illimar Pilk viskas 9 punkti ja andis 5 resultatiivset söötu.

TTÜ on liigatabelis kahe võidu ja kolme kaotusega viies, Rapla kolme kaotusega kaheksas ehk eelviimane.