Esimesel veerandil tehti rohkelt skoori. Mänguks oli hästi valmis KK HITO, kes mängis agaralt nii kaitses kui ka rünnakul ning sai kerge algedu. TTÜ ei lasknud ennast sellest häirida ning veerandaja järel olidki ees juba nemad, seisuks 27:26. Teisel kümnendil võttis TTÜ juhtohjad täielikult enda valdusesse, minnes iga minutiga aina paremasse hoogu, juhtides poolajaks 13 punktiga 49:36.

Priit Sternhof ei olnud rahul oma meeskonna kaitsega: „Kaitses olime väga pehmed. Lasime vastastel teha, mida nad tahtsid. Enda rünnakupoolega võib samas rahule jääda, kuid kaitse oli nõrgavõitu.“

Pärast riietusruumist tagasi tulekut läks kohtumine edasi TTÜ juhtimisel. Tiit Soku hoolealused kasvatasid oma eduseisu veelgi, kontrollides kohtumist täielikult, olles enne otsustavat kümmet minutit ees 76:59. Viimasel veerandajal jätkus väga punktiderohkem mäng ning kohtumise lõpusireeni kõlades olid tablool kodumeeskonna kindel võit, seisuks 103:71.

„Numbrite järgi tundus ilus ja kerge, kuid tegelikult oli mäng teisest mastist. HITO poisid tegid algul väga kõva esituse ning pärast pärssis neid võib-olla see, et Sander Saaret ei olnud taga. Lagunemine toimus neil alles viimasel veerandil. Tegelikult oli tubli mäng, pidime minema maa-ala kaitsesse, et võita,“ kiitis Tiit Sokk vastaseid.

TTÜ poolelt oli resultatiivseim Kiur Akenpärg 26 punktiga. Erik Keedus ja Mooses Kaja lisasid mõlemad 21, Kristjan Makke 17 ning Madis Saarmets 12 silma. Keedus võttis lisaks lauast 9 palli, andis 6 resultatiivset söötu ning tegi 7 vaheltlõiget. KK HITO poolelt tõid Markus Laanemets 16, Jarko Kool 13 ning Siim Laur ja Aleksis Anijärv 11 silma.