"Kuna raha on vähe, siis üritame omade jõududega hakkama saada," sõnas Delfile TTÜ Spordiklubi juhataja ametit pidav Lill. "Poisid juba harjutavad minu käe all. Eks päevad venivad nüüd väga pikaks, aga midagi pole teha, pooleli ei tahtnud ka asja jätta."

Kuigi ülesandmise tegemine Balti liiga 2. divisjonis kaasa löömiseks lõppes eelmisel nädalal, pole TTÜ seni pabereid korda ajanud. Heino Lille kinnitusel seda aga kindlasti tehakse ja meeskond Balti liigas igal juhul osaleb. "Lähipäevadel saadame vajalikud paberid ära," lubas Lill.

TTÜ meeskonnal mängijate põuda pole, juba praegu on käed löödud 13 mehega. "Meil hakkavad mängima Kristjan Makke, Illimar Pilk, Erik Keedus, Mooses Kaja, Kiur Akenpärg, Jaan Puidet, Kristjan Keres ja mullu TTÜ/Kalevi duublisse kuulunud ameeriklane Andrew Arnold," loetles Lill tuntumaid nimesid.

67-aastane Heino Lill on pika ja eduka treenerikarjääri jooksul olnud Eesti NSV esindusmeeskonna Tallinna Kalev peatreener ning töötanud Leedu naiste korvpallikoondise ja Vilniuse Statyba meeskonnaga.