Meest soetades ei teadnud TTÜ, et Puidet mängib vigastatuna ning seega otsustati mitte Kalev/Cramole ülemikusummat, mis on 2500 eurot, kohe maksta.

"Puidetil jäi selg haigeks, mistõttu tuli teha novembris operatsioon. Puidetit Kalev/Cramolt soetades me ei teadnud, et ta mängib tablettide toel," selgitas olukorda TTÜ peatreener Heino Lill Delfile. "Seetõttu ei julgenud teda seni väga mängitada. CSKA noortemeeskonna vastu ta natuke nüüd mängis. Sellisest operatsioonist taastumiseks kulub minimaalselt 12 nädalat. Valud seljas tekkisid juba siis, kui ta Kalev/Cramo juures harjutas. Meie juures selgus, et on vaja lõigata."

Lille sõnul makstakse Kalev/Cramole üleminekusumma kohe, kui Puidet taas vormis on. Siis saab mängumees tagasi ka korvpalluri litsentsi. "Mulle on ka tähtis, et ta saaks U20 koondises mängida. Me ei mõtle ainult TTÜ peale, vaid ka koondise, mis peaks iga klubi prioriteet olema. Üleminekutasu saab Kalev/Cramole tasutud siis, kui mul on garantii, et Puidet jälle terve on."

Sel aastal on Puidet pidanud TTÜ eest meistriliigas 6 kohtumist ning toonud keskmiselt 17 minutiga 3,3 punkti ja 3,5 lauapalli.