Kohale tulnud 22-le kolmeliikmelisele võistkonnale esitati 60 küsimust. Küsimusi oli korvpalli ajaloost ja tänapäevast, nii koduse korvpalli kui ka NBA, Euroliiga ja isegi Kambodža korvpallielu kohta.

Mäng oli algusest lõpuni tasavägine ja esikolmikut jäi lõpus lahutama kolm punkti. Esikoha võitis Tartu-Pärnu segavõistkond Lilla 3, kuhu kuulusid tuntud spordimälumängurid Priit Naruskberg ja Valmar Põldpaju Tartust ning korvpallimälumängude veteran Holger Tamm Pärnust 64 punktiga.

62 punkti kogus võistkond LeBron Blatt, kuhu kuulusid Eesti üks tuntumaid korvpallifänne Tom Raplast ehk Toomas Uuskam, Eesti üks parimaid tegevmälumängureid ja EM pronksiomanik mälumängus Illar Tõnisson ning kohalviibinud mälumänguritest pikim, noorkorvpallur Madis Soodla.

Kolmas koht läks kooslusele FF, kuhu kuulusid Eesti korvpallimaastikul tuntud nimed Raido Ringmets ja Siim Raudla 61 punktiga. Neljanda koha sai üks tähelepanuväärsema koosseisuga meeskondi nimega Teadjad, kuhu kuulusid Priit Vene, Ivar Jurtšenko ja Herki Narusk. Nemad said kokku 55 punkti.

Järgnesid Saar ja Kased (Aivar Saar, Avo Kask, Ravo Kask) ja Kadrina (Urmas Hinno, Tristan-Frederik Murumägi, Risto Murumägi). Üks kevadistest tšempionitest Urmo Kallakas pidi leppima 7. kohaga võistkonnas Pole Kuulnudki. Kaheksanda koha meeskonnast võis leida vigastuspausil oleva Reimo Tamme koos tuntud spordikilvarite Marko Siili ja Urmas Olljumiga.

Küsimused koostasid Jaan Allik ja Kristo Raudam, abiks oli ka Janar Filippov. Üritust toetasid lisaks Korvpalliliidule veel Hansaprint, Nike, Kalev Cramo ja Tartu Rock.