Avamängus, kus hüppepalli andis Eesti Korvpalliliidu meistriliiga tegevjuht Rauno Pehka, olid vastamisi poeglaste B1-klassi (sünd. 1992 ja hiljem) kaks vaieldamatut liidrit Tallinna BC Kalev/Peri (tr. Ain Osula) ja tiitlikaitsja KK Pärnu/AND1 (tr. Mait Käbin ja Rait Käbin).

Möödunud hooaja poeglaste B2-klassi finaali korduskohtumise võitis seekord kindlalt pealinna meeskond. Lõpusireeni kõlades näitasid numbrid tablool 70:48 BC Kalev/Peri paremust. Kohtumise resultatiivseimaks osutusid võitjate poolel Jaan Puidet 21 punkti ja 18 lauapalliga ning Riho Suija 20 punktiga. KK Pärnu parimana kogus Rannar Raap 17 punkti.

Kohtumise poolajal toimus Eesti Korvpalliliidu ja AS Jalajälg vaheline koostöölepingu sõlmimine, mille kohaselt on Nike alates 2007/2008 hooajast Eesti noorte meistrivõistluste peapartner. Võistluste uus nimetus on Nike Noorteliiga.

Lepingule kirjutasid alla Eesti Korvpalliliidu peasekretär Karel D. Loide ja Nike Baltikumi sporditurundusjuht Gerd Kiili. Leping kehtib 2010 aastani.

Ürituse raames toimus Nike viskevõistlus kuhu kaasati nii treenerid kui ka lapsed. Esindatud oli lisaks Gerd Kiilile, Karel D. Loidele ja Rauno Pehkale ka ETV sporditoimetaja Kristjan Kalkun.

Treenerite poolel tegid kaasa Jaak Karp (Rapla KK), Andrus Noormägi (SK Imavere) ja Maia Dorbek (Siili PK). Viskevõistluse parimaks osutus Jaak Karp. Noorte arvestuses tuli esimeseks Raimond Tribuntsov (Rakvere SK), kes ühtlasi sai Nike korvpalliketside omanikuks.