Sealjuures oli TalTech veel enne viimast veerandit 80:68 eduseisus, kuid andis otsustaval perioodil initsiatiivi käest ning lasi Kalevil mängu tagasi tulla.

Võitjate eest viskas Ronald McGhee jr 25 punkti, korvialune jõud Michael Buchanan lisas 22 silma. TalTechi poolelt said koguni kuus mängijat kirja kahekohalise punktisumma, resultatiivsemad olid 18 punktiga Gregor Arbet ja Jaan Puidet.

Kalev/TLÜ võitis poolfinaalseeria 3:0 ning läheb finaalis vastamisi BC Kalev/Cramoga. Kalev/TLÜ jaoks on tegu klubi ajaloo esimese finaalikohaga.

Kohtumine täispikkuses:

Enne mängu:

Kalev/TLÜ lülitas veerandfinaalseerias konkurentsist põhihooaja kolmanda Tartu Ülikooli. Nüüd juhitakse kolme võiduni peetavat poolfinaalseeriat põhihooaja teise meeskonna TalTechi vastu mängudega 2:0.

Kalev/TLÜ võitis poolfinaalseeria avamängu võõrsil 78:75 ning teise matši koduväljakul 94:86. Seeria kolmas mäng peetakse täna taas TalTechi spordihoones.

Kui seerias peaks vaja minema ka neljandat mängu, siis see toimub 2. mail Sõle spordikeskuses. Kui peaks asi minema otsustava ehk viienda mänguni, siis see peetakse 5. mail taas TalTechi spordihoones.

Tänane kohtumine algab kell 19.00. Mängust näeb otsepilti Delfi TV vahendusel.