Lisaks mängule endale ka muid võistlusi ja mõõduvõtte sisaldanud kohtumises jäid lõpuks tulemusega 87:86 peale Delta legendid.

Delta parimana tõi Toomas Liivak 17 punkti ja 10 lauapalli, Rocki meestest kogus Gert Kullamäe 24 silma. Doronin ise tõi nii Delta kui Rocki meestele kuus punkti.

Vinge õhtu lõpetuseks tõmmati Doronini mängusärk numbriga 11 Tartu Ülikooli Spordihoone lae alla.

Delta koosseis: Jaanus Liivak, Toomas Liivak, Toomas Kandimaa, Tarmo Kikerpill, Andrus Renter, Veljo Vares, Aigar Kristovald, Marek Doronin, Marti Lasn ja Indrek Visnapuu.

Rock Allstars meeskond mängib koosseisus: Kristo Saage, Heiko Rannula, Kristo Aab, Antti Vasar, Janar Talts, Augenijus Vaskys, Asko Paade, Martin Viiask, Gert Kullamäe, Valmo Kriisa, Vallo Allingu, Silver Leppik.

Tipphetked:


Õhtu täispikkuses:

Enne mängu:

Deltat juhendavad 2000. aastal tartlased meistriks viinud Teet Laur ja 2001. aasta meistritiitli toonud Jüri Neissaar, Rocki meeskonna treeneritepingilt leiab Üllar Kerde ja Paavo Russaku.

Mängu vilistavad kohtunikudki on tuntud nimed. Rain Peerandi, kunagine TÜ/Rocki mängija, täna Euroliiga kohtunik, alustas oma korvpalluriteed Marek Doroniniga samas treeninggrupis pallides ja on Legendide Lahingul väljakule jooksmas kohtunikuvormis. Teisena hoiab mängijatel silma peal 2000. aastal finaali vilistanud legendaarne Mati Proos, kes täna töötab komissarina ja juhib kohtunikeklubi VILE tegevust.

Lisaks tavapärasele korvpallimängule saavad kummagi meeskonna mängijad oma punktiskoori kasvatada nii kolmepunktiviske kui pealtpanekuvõistlusel, kus viimasel tulevad meeskonda proovile panema tänased esindusmeeskonna mängijad ja õhulendurid Janari Jõesaar ning Mandell Thomas.

Omaette võistlusest ei pääse ka meeskondade mänedžerid ning toimub ka keskjooneviske võistlus. Mängupauside ajal näitab oma oskusi maailmatasemel trikikorvpallur Roman Fedorenko. Lisaks teeb “Su nägu kõlab tuttavalt” viimase telehooaja võitnud Kalle Sepp publiku meeleheaks järgi oma menukaimad numbrid Georg Otsa ja Ivo Linnana. Piletid on müügil Piletilevis.

Delfi TV-s kommenteerivad tänast mängu Karl Rinaldo ja Tanel Tein.