Esimese veerandaja Kalev/Cramo võitis 18:17, poolajaks oli seis Himki kasuks 43:38. Suur ärakukkumine toimus eestlaste poolelt kolmandal veerandil, kui suudeti visata vaid 6 punkti ja nimekad vastased pääsesid ette 64:44. Sellega oli kõik selge. Lõpuks vormistas Euroliiga meeskond 30 punktilise üleoleku.

Kalevi resultatiivseim oli 11 punktiga Rain Veideman, Josh Boone´i arvele kogunes 9 punkti ja 14 lauapalli. Himki suurim skooritegija 18 punktiga Aleksei Šved.

Kalev jagab kahe võidu ja nelja kaotusega võiduprotsendilt 11. kohta, Himki viie võidu ja kahe kaotusega viiendat kohta.

Eelinfo:

Käimasolev välismängude turnee pole Kalevile just soodsalt alanud. Moskva CSKA-le jäädi alla 67:100, eurosarjas kaotati bulgaarlaste Lukoil Academicule 78:80. Enne kui Eesti mullust hõbedameeskonda Tallinnas saab näha, on neil pidada veel neli võõrsilmängu.

Eelmisel hooajal saavutas Himki VTB liigas hõbemedali. Meeskonna suurim skooritegija on ameeriklasest mängujuht Tyrese Rice (keskmiselt 16,3 p mängus), kes teinud ilma ka Lietuvos rytases, Müncheni Bayernis ja Tel Avivi Maccabis. Viimasega tuli ta 2014. aastal ka Euroliiga võitjaks.