Mängu avaveerand kulges Kalevi jaoks suurte tõusude ja mõõnadega. 0:6 ja 2:9 kaotusseisu jäämise järel tegi Kalev 8:0 spurdi ning pääses ette 10:9. Veerandaja lõpp kuulus aga taas kodumeeskonnale, kes läks esimesele pausile 24:16 juhtimisel.

Teine veerand kalevlastele midagi ilusat ei pakkunud - juba nelja esimese minutiga kärises vahe 17-punktiliseks (21:38) ning pikale vaheajale minnes juhtis Unics juba 54:26! Kalevi punktidest 20 olid toonud Josh Boone ja Rolands Freimanis, kelle mõlema arvel oli 10 silma.

Kolmanda neljandiku lõpuks juhtis Unics 76:46 ning pingevabalt kulgenud viimase veerandaja lõpuvile järel olid tablool venelaste võidunumbrid 96:75.

Keith Langford oli võitjate parim 17 punktiga, kusjuures kahekohalise punktisummani jõudsid ka kolm Unicsi vahetusmeest. Freimanis tõi Kalevile 24 punkti ja 8 lauapalli, kaksikduubli teinud Boone lisas 22 silma ja 13 lauapalli ning Gregor Arbet 9 punkti.

Unicsil on nüüd turniiritabelis kolmandana 8 võitu ja 2 kaotust, 12. kohal asuval Kalevil 3 võitu ja 5 kaotust. Kolmapäeval läheb Kalev võõrsil võtma n.ö. kohustuslikku võitu tänavu kesiselt esineva Astana üle, kes on hetkel tabelis eelviimane.

Kalevi peatreener Alar Varrak sõnas pärast mängu: "Vaatamata sellele, et meie vastas oli Venemaa tippklubi, tulime me täna siia andma endast parimat ning võitma. Kurvaks teeb meie teise veerandi algus, kus lasime vahe suureks.

Teisel poolajal me kogusime ennast ning mängisime nagu võrdne võrdsega aga võiduks sellest ei piisanud. Murelikuks teeb Veidemani mängu alguses saadud põlvetrauma ja hetkel ei oska öelda, kas ta on meeskonda toetamas järgmises mängus."

Mängu tipphetked: