TalTechi mänguvankrit vedas Gregor Arbet, kes viskas 22 punkti. Toomas Radik lisas võitjate poolel 14 ning Eric Schmalz 12 silma.

Kaotajate edukamad olid Bamba Fall 24, Taylor Stafford 15 ja Janar Talts 10 punktiga.

Turniiritabelis on nüüd meeskondadel sarnane võitude ja kaotuste suhe. Mõlemal on kirjas seitse võitu ja viis kaotust. Üldises pingereas ollakse sellega vastavalt viiendal ja kuuendal kohal.

ENNE MÄNGU:

Tallinna Kalev/TLÜ - TALTECH
08.12 kell 20.00, Tallinn, Sõle Spordikeskus
Ülekanne: Delfi TV

Tänase mängupäeva lõpetavad positiivse võitude-kaotuste saldoga kaks Tallinna klubi. Tabeli viies Kalev/TLÜ on hooaega tugevalt alustanud, olles seitse võitu kogunud nelja kaotuse kõrvale. Hooaega tervikuna vaadates on peaaegu maksimum suudetud endast anda, kui seni on kindlalt alla jäädud Riia VEF-ile ja põnevuslahingust väljus võitjana siiski BC Kalev/Cramo. Mõneti ootamatult tuli tunnistada Pärnu Sadama ja Tartu Ülikooli paremust. Viimati mängiti võõrsil Läti Ülikooliga ja teeniti 66:53 võit.

Seitsmendal kohal paikneva TALTECH-i jaoks on hooaeg kulgenud samuti pigem positiivses noodis. Kaotused on kirja saadud suure kolmiku Kalev/Cramo, VEF-i ja Ventspilsi vastu. Jättes kõrvale allajäämised BK Ogrele ja Tartu Ülikoolile, on enda masti meeskonnad alistatud küllaltki veenvalt ning meeskond hoiab keskmiselt 80,3 visatud punktiga selles arvestuses liigas ka kuuendat kohta.

Kalev/TLÜ poolelt võib punkte oodata eelkõige Taylor Staffordilt ja Damarcus Jamaal Harissonilt, kes toonud neid keskmiselt 13,5 ja 12,4. Lauavõitluses on Janar Taltsi ja Bamba Falli ees silma paistnud hoopis Karl-Johan Lips, kellel ette näidata 7,6 lauapalli mängu kohta.

TALTECH-i ridadest on enim punkte visanud Toomas Raadik, keskmiselt 16,6. Lauapallide arvestuses pole Raadik ega keskmängija Levi Martin Giese omade parimad, vaid selleks on viskava tagamängija positsioonil tegutsev 194 cm pikkune Jaan Puidet, kes saanud kätte keskmiselt 9 lauapalli, olles selles arvestuses liiga neljas.