Eesti võitis avaveerandi 17:14 ja pääses teisel perioodil korraks juba 11 punktiga juhtima (33:22), ent Soome vastas järgneva minutiga lausa kolme tabava kaugviskega ning poolajavileks juhtis Eesti vaid 38:37.

Kolmandat veerandit alustas kodumeeskond 7:0 spurdiga ning edu hoiti neljandiku lõpuni. Viimane periood algas Eesti juhtimisel 52:43.

Poolteist minutit enne normaalaja lõppu juhtis Eesti veel 63:59, kuid allesjäänud ajaga enam korvini ei jõutud ja soomlased viisid mängu lisaajale. Kuigi Mikael Jantunen viskas viis sekundit enne sireeni seisul 61:63 mõlemad vabavisked mööda, sai lauapalli Alexander Madsen, kes viigistas korvi alt.

Lisaajal spurtis Soome kohe ette ja juhtis nelja minuti järel juba 73:65. Eestil mängu päästa enam ei õnnestunudki.

Eesti resultatiivseim oli Rain Veideman 15 punktiga, Martin Paasoja lisas 13 ja Kristian Kullamäe 11 silma. Meie pikad Maik-Kalev Kotsar ja Rauno Nurger jäid täna kahvatuks - Kotsar sai 14st viskest sisse vaid 3 ning piirdus 6 punkti ja 5 lauapalliga, Nurger ei suutnud 11 minutiga punktiarvet avada.

Soomlastel jõudis kahekohalise punktisummani viis meest, neist resultatiivseim oli Shawn Huff 12 silma ja 7 lauapalliga. Soomel olid täna puudu nende suurimad staarid - Chicago Bullsi Lauri Markkanen ja FC Barcelona Petteri Koponen.

Eesti kohtub Soomega teistkordselt juba esmaspäeval Helsingis. Nende sõpruskohtumistega valmistutakse tähtsateks MM-valikmängudeks võõrsil Suurbritannia (29.06) ja kodus Kreeka (02.07) vastu.