"Üks tugevus on nende ameeriklasest tagamängijad, korvi all on head pikad poisid," sõnas Eichfuss pärast videoanalüüsi. "Nad mängivad sellist üpris distsiplineeritud korvpalli. Kui kiirelt ei saa, siis hakkavad oma liikumisi tegema. Selline Eurochallenge'i keskmik."

Ülejäänud alagrupikaaslastest tõi Eichfuss välja venelaste Avtodori Saratovi. "Sai vaadatud nende mängu Kalev/Cramo vastu ja nad mängisid seal hästi. Tase on neil kõrge, aga eks meie üritame ka ikka edasi pääseda. Nad võivad favoriidid olla, aga pall on ümmargune," tõdes Eichfuss.
 
Mängugraafik TÜ/Rocki jaoks kõige lihtsam ei ole - peale kodumängu Frankfurtiga tuleb pidada võõrsil kolm mängu järjest. "Tähtis ongi esimene kodumäng ära võtta. Eks ta raske ole kolm mängu järjest võõrsil panna, aga samas tead, et kaks viimast mängu on kodus. Loodame, et väljast saame ka vähemalt kaks mängu kätte," jäi Eicfuss positiivseks.

Mäng Tartu Ülikool/Rocki ja Frankfurdi Fraport Skylinersi vahel algab TÜ spordihoones 19.00 ning Delfi TV teeb mängust ka otseülekande.