"Ega loos meile armuline polnud, aga see selleks. Näiteks Soome alagrupp (Poola, Šveits, Belgia, Albaania) on ikka väga hea, isegi suht uskumatu. Aga, eks me peame ka kodus kõigiga võidu peale mängima, välja arvatud ehk Serbia, kelle tase on eeldatavalt vähe kõrgemast klassist," avaldas koondise peatreener Delfile arvamust.

"Kui tänavu jagunes mänguaeg põhiliselt 7-8 mehe vahel, siis järgmist tsüklit nii väheste meestega ära ei mängi. Vähemalt 10 meest peab pidevalt võtta olema ja mänguaega tuleb jagada jõuga. Vastasel juhul kümmet mängu vähem kui kuu ajaga heal tasemel ära ei mängi. Pidevad reisimised ka veel sees. Treeneritel seisab samuti ees kõva katsumus. Peab rohkem mängijaid usaldama ning lootma, et nad välja veavad."

Eesti koondis alustab valiksarja 15. augustil kodus Slovakkia vastu ning lõpetab 11. septembril, kui võõrustatakse Islandit. Alagruppi kuulub ka tänavusel finaalturniiril mänginud kolmik - Serbia, Iisrael, Montenegro. "Teist, kolmandat kohta võiks alagrupis püüda küll," andis peatreener aimu soovist pääseda 12-aastase vahe järel EM-finaalturniirile.