Kolmanda veerandi lõpuminutitel juhtis Tarvas kohtumist 57:45, kuid Valga võttis neljandal veerandil järgi. Veel 6 minutit enne kohtumise lõppu oli Tarva eduseis 60:52, kuid Heiko Rannula kaugvise ja Joonas Järvelaineni tabamus vähendasid vahe 4 minutit enne lõppu kolmele punktile.

Tarva endine mängumees Raitis Grafs viigistas kohtumise kaks minutit enne lõppu 62:62-le. 37 sekundit enne lõppu juhtis Tarvas veel 2 punktiga, kuid Taavi Leoki kaugvise Valga punktiga peale ning mängida jäi veel 4 sekundit.

Viimasel sekundil suutis Reimo Tamm palli Rossile sööta, kes kaugviske tabas ja võidu Rakverele tõi.

Ross oligi võitjate resultatiivseim 18 punktiga. Renato Lindmets lisas 16 punkti ja 14 lauapalli. Valga parim oli 19 punkti ja 10 lauapalliga Joonas Järvelainen.

Tänases teises kohtumises alistas Tallinna Kalev tugeva viimase veerandiga TYCO Rapla 71:65 ning pääses sellega meistriliiga "punase laterna" kohast.

Rapla võitis avaveerandi 16:11, juhtis poolajaks 39:33 ning läks viimasele veerandile 53:48 eduseisus. Vahet suudeti hoida veel napilt kuus minutit, kuid Janis Vahteri kuus järjestikust vabaviset viisid Kalevi 2 minutit enne lõppu 62:61 juhtima.

Minut enne lõppu vähendas Indrek Kajupank Rapla kaotusseisu punktile, kuid lõpp kuulus pealinna meeskonnale.

Vahter oligi mängu parim 22 punktiga, mängumees tabas kõik 10 vabaviset. Marc Campbell lisas 18 punkti. Rapla parimad olid Andre Pärn 12 ning Illimar Pilk 11 punktiga.

Rakvere Tarval on turniiritabelis nüüd 10 võitu ja 3 kaotust. Sellega ollakse teisel kohal. Valgal on kuuendana 5 võitu ja 6 kaotust.

Tallinna Kalev võttis 9 kaotuse kõrvale teise võidu ning edestab nüüd KK Hitot, kel kirjas 1 võit ja 9 kaotust. TYCO Raplal on sarnaselt Valgaga 5 võitu ja 6 kaotust.