Valga spordihoonesse kogunenud pisut üle 100 inimese nägid Eesti meistriliiga viimaste aastate üht ühepoolseimat mängu. Kui esimesel veerandajal suutis kodumeeskond veel pisutki vastupanu osutada – veerandajaga koguti 11 punkti ehk ligi kolmandik kogu punktisaagist – siis edasi läks mäng ainult ühte korvi.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe mängitas mehi viisikute kaupa ja mängu käigus vahetas ainult tsentreid. Seega kogusid enamik mängijaid täpselt 20 mänguminutit. Poolaja 53:15 võitnud tartlased ei andnud turniiritabelis kuuendal kohal olevale Valga meeskonnale armu ka teisel poolajal ja tõeliselt innukalt tegutseti kaitses ja see tõi kaasa ka kindluse rünnakul. Mängu lõppskooriks kujunes ülekaalukas 90:31 võit.

Gert Kullamäe sõnul näitasid mehed üles väga head suhtumist. „Mehed käitusid täna väljakul väga professionaalselt. Keegi ei teinud endale allahindlust ja väga hea suhtumine poiste poolt eriti veel arvestades, millise mängu pealt tuldi. Olen meestega väga rahul,“ sõnas Kullamäe mängujärgselt.

Eksimatult neli kaugviset tabanud Silver Leppik panustas võitu 19 punkti ja neli vaheltlõiget. Joosep Toome oli lähedal kaksikduublile visates 15 punkti ja võttes kaheksa lauapalli. Ivan Nelyubov, Rain Veideman ja Timo Eichfuss kogusid võrdselt 10 punkti.

Valga poolel kogus ainsana kahekohalise punktisumma Joonas Järvelainen, kelle arvele kanti 11 punkti ja kuus lauapalli.

Rakvere Tarvas oli kodus 94:84 parem Raplast. Maris Laksa tõi võitjatele 22 punkti, Indrek Kajupank viskas sama palju punkte Rapla kasuks.

Tallinna Kalev alistas kodus probleemideta Hito 89:72. Emmanuel Okoye tõi võitjatele 22 punkti ja 14 lauapalli. Hito tulemuslikeim oli Siim Laur 21 silmaga.

Tabeliseis:
1. Tartu Ülikool/Rock 11/0
2. BC Rakvere Tarvas 11/3
3. BC Kalev/Cramo 6/4
4. TYCO/Rapla 5/6
5. TTÜ KK 5/5
6. Valga/Maks ja Moorits 5/7
7. KK Pärnu 3/6
8. Tallinna Kalev 3/9
9. KK Hito 1/10