Mängu alguses pakkus täismaja ees tegutsenud HITO kodupublikule ilusat mängu, jättes külalised tagaajaja rolli. „Esimene poolaeg oli meil HITO-ga kõvasti tegemist. Nad osutasid meile südit vastupanu ning mängisid väga tublisti. Teisel poolajal panime oma kogemuse maksma,“ rääkis Andres Sõber mängujärgselt. Teisel veerandil läks üle pika aja juhtima Tarvas, kuid vahet kasvatada neil ei õnnestunud ja puhkama mindi viigiseisul 34:34.

Teisel poolajal ei jätnud eelmise hooaja pronks uustulnukale enam mingit võimalust. Kolmandal veerandajal tegi Tarvas 24:4 vahespurdi, juhtides enne otsustavat kümmet minutit 65:42. Viimane veerand oli vaid vormistamise küsimus, kuna HITO ei suutnud enam Tarvale midagi vastu panna. Rakvere võitis kohtumise lõpuks 30 punktiga, seisuks 81:51.

Tarva parim oli 20 punkti ja 12 lauapalliga Renato Lindmets. Juris Umbraško lisas 16, Reimo Tamm 15 ning Maris Laksa ja Mihkel Schleicher mõlemad 10 silma. Ainsana jõudis HITO poolelt kahekohalise arvu punktideni Siim Laur, kes viskas 15 silma ja korjas lauast 8 palli.