Raplas peetud põnevusmängus alistas KK Pärnu ühe punktiga 83:82 Piimameister Otto/Rapla. Võidukorv visati 5 sekundit enne normaalaja lõppu.

Mängudeõhtu neljas kohtumises sai debütant KK Võru/Arilix suureskoorilise kaotuse TTÜ/Kalev duublilt 50:90.

--------------------------------------------------------

Mängu käik: (TTÜ/Kalev - Valga CKE/Inkasso)

Algkoosseisud:
TTÜ/Kalev - Makke, Keedus, Kriisa, Archibald, Pilk
Valga/CKE Inkasso - Tagamets, Brown, Oja, Vares, Winston

Esimese veerandaja võitis pealinna klubi 23:20. Kristjan Makkelt resultatiivseimana 8 punkti. TTÜ/Kalevi suurim eduseis oli 7 punkti (14:7).

Poolajaks kasvatas TTÜ/Kalev edunumbrid 50:39 peale. Suurim skooritegija TTÜ-l seni 9 punktiga Illimar Pilk, Valgal on 11 punkti kirjas Anthony Brown´il. Suurimad käärid on lauavõitluses, kus pealinna klubi ülekaal 27-13.

Teisel poolajal, eriti neljandal veerandajal paneb TTÜ/Kalev selgelt oma paremuse maksma ja võidab suurelt 100:72. Nädalavahetusel kohtusid samad meeskonnad karika veerandfinaalis, siis oli TTÜ üleolek väga väike, 96:93.

Üllar Kerde andis täna mänguaega kõigile 12 mehele, resultatiivseim 17 punktiga Illimar Pilk. Valga poolelt suutis sama Anthony Brown. Laud tallinlastele 48-27.

----------------------------------------------

Mängu käik: (Tarvas - TÜ/Rock)

Algkoosseisud:
Tarvas - Dorbek, Anderson, Saage, Veski, McGee
TÜ/Rock - Eziukwu, Veideman, Allingu, Doronin, Tsintsadze

Esimene veerandaeg võõrsil mängivale Rockile 18:16. Pärast Rakvere 5:0 eduseisu kulges avaveerand punkt-punkti heitluses. 7 punktiga seni kohtumise resultatiivseim Brett McGee.

Poolaeg tartlastele 42:33. Rocki suurimad punktiviskajad Janar Talts 10 ja Callistus Eziukwu 9 punktiga. Lauavõitlus Tarva kasuks 22-18, Viljar Veski võtnud 7 laupalli.

Kolmanda veerandaja järel on Rocki edunumbrid 67:55. Tartlased on teeninud 25 ja Tarvas vaid 7 vabaviset. Rain Veideman on visanud oma mulluse koduklubi vastu 11 punkti.

35 minutit mängitud ja Rock peal 76:68, midagi pole veel otsustatud. Veideman tõusnud kohtumise suurimaks skooritegijaks 18 punktiga.

Normaalaja viimasel minutil sai Tarvas vahe 2 punkti peale (81:83) kui oma kolmanda kaugviske tabas kaksikduubli teinud Viljar Veski (14 punkti ja 11 lauapalli). Lõpp siiski Rockile, tulemuseks 88:81. Kohtumise resultatiivseim 22 punktiga Rain Veideman.

----------------------------------------------------

Korvpallipublikul on põhjust rõõmustamiseks, sest, kui mullu peeti põhiturniiril 100 kohtumist, siis 2010/2011 hooajal tuuakse publikuni koguni 144 mängu.

Põhiturniiri mängude arv on tänavu märgatavalt suurenenud peamiselt kahel põhjusel. Esiteks on meistriliiga osalevate klubide arv tõusnud 9 meeskonnani ning teiseks, rahvusvahelistes sarjades osalevatele meeskondadel kaotati tänavu nn. "topeltmängud".

G4S Korvpalli Meistriliiga meeskonnad:

BC Kalev/Cramo
BC Rakvere Tarvas
KK Pärnu
Piimameister Otto/Rapla
TTÜ/Kalev I
TTÜ Kalev II
TÜ/Rock
Valga/CKE Inkasso
Võru KK