Valga Spordihoone tribüünid olid pilgeni rahvast täis ning kohtumist jälginud 300 inimest said väga põneva korvpallimängu tunnistajateks. Tarvase algus oli, nagu tavaks saanud, konarlik: Welg asus kohtumist juhtima 8:2. Esimese veerandaja keskel siiski ärgati ning kolm minutit enne veerandaja lõppu mindi James Alleni korvist juhtima 11:10. Tarvase suurim eduseis sel veerandil oli pärast Silver Kallase veaga tabatud kolmest — 17:13. Selle peale kosus Welg ning esimesed kümme mänguminutit lõppesid kodumeeskonna juhtimisel 19:17.

Teise neljandiku esimesed minutid kulgesid väga punktivaeselt ning rabedalt. Mõlemad meeskonnad tegid pallikaotusi ning palju tehnilist praaki. Veerandaja poole peal oli Tarvas visanud neli punkti ning Valga meeskond ikka punktita. Paar minutit enne neljandiku lõppu sai Valga hoo sisse ning 13:0 spurdiga mindi kohtumist juhtima 37:25. Jarmaine Vannessi korv tegi enne poolajavilet seisuks 37:27 Valgale.

Mida iganes Andres Sõber oma mängijatele riietusruumis ütles, aga see töötas, sest Tarvas tuli teisele poolajale täiesti ümbersündinuna. Paari minutiga tegi Tarvas 14:0 spurdi ning läks kohtumist juhtima 41:39, kusjuures Kristo Saage viskas selles spurdis järjest seitse punkti. Edasi kulges kohtumine närvilises punkt-punktimängus. Tarvase poolelt tabas hästi Priit Lokutsievski ning Valgal hoidis mängu üleval Sharunas Skadas. Mängupildi poolest oli Valga mäng üsnagi kaootiline, sest palju tehti valesööte ja ei leitud rünnakul viskekohti. Ka Tarvase mängijad eksisid tihtipeale lihtsates kohtades. Kolmas veerandaeg lõppes juba Tarvase neljapunktilises eduseisus 55:51.

Viimase neljandiku alguses suurendas Saage kolmene eduseisu veelgi, sellele vastasid kolmestega Vallo Reinkort ja Heiko Rannula. Valga vähendas vahet kahele punktile seitse minutit enne kohtumise lõppu. Seejärel tabas oma neljanda kolmese Lokutsievski ning Maksim Darski tegi häid läbimurdeid. Lokutsievski ja Alleni kolmesed kindlustasid Tarvase võitu veelgi ning lõpuks tuli see numbritega 67:78.

Tarvase edukaimaks tõusis Priit Lokutsievski 18 punktiga, kusjuures ta tabas kolmeseid seitsmest viis ning võttis ka kuus lauapalli. Kristo Saage arvele jäi 16 ja Aleksandr Surovnevile 15 punkti. James Allen lõpetas mängu 12 punkti ja kuue lauapalliga.

Üleplatsimeheks oli Sharunas Skadas 20 punkti ja üheksa lauapalliga. Vallo Reinkort toetas 14 ning Andrus Renter 11 punktiga. Welg mängis terve kohtumise vaid seitsme mehega.

Tarvase peatreener Andres Sõber hindas mängu võtmeks kõva kaitsemängu. “Kaitses mängisime ka esimesel poolajal tublisti, aga ei visanud palle sisse. Teisel poolajal pääses kaitsemäng maksvusele, Logo pani omad korvid ära. See oli töövõit, me oleme Piritaga ja Faustoga paar analoogilist mängu teinud, nii et küll see meie käekiri ka natuke on,” ütles Sõber. “Nüüd on fakt see, et me oleme Raplat ja Valgat kolm ja Piritat kaks korda võitnud. Ees seisab mäng Pärnuga, mis ei saa ka kerge olema. Meil on kõik kolm mängu nendega rasked olnud.”

SEB KML turniiritabelis tõusis Tarvas kaheksandalt kohalt kuuendaks. 34 mänguga on kogutud 15 võitu ehk võidetud 44,1% kohtumistest. Tänase võiduga mindi mööda BC Kalev/Raplast (võiduprotsent 41,2) ja Valga Welgist (protsent 42,4). Viiendal kohal olev TTP/Pirita on võitnud 48,5% oma mängudest.

Tarvase järgmine kohtumine on 27. märtsil Pärnus. Järgmine kodumäng ja ühtlasi ka põhiturniiri viimane mäng on 6. aprillil ning siis on vastaseks TTÜ KK.