Teist päeva järjest mänginud Tarvas ei näidanud ühtki väsimusemärki ning haaras TTÜ vastu kohe esimestest minutitest peale juhtohjad enda kätte, juhtides veerandi lõppedes 22:13. Teisel kümnendil jätkus kodumeeskonna hea hoog ning vahe muudkui paisus. Esimese poolaja viimastel minutitel tegi Rakvere veel 11:2 vahespurdi, juhtides pausile minnes 39:22. Tiit Sokk sõnas mängujärgselt: „Rakvere oli mänguks paremini valmis ning andsime alguses kontrolli neile ning nad kasutasid seda ära. Lõpuks ei õnnestunudki meil ree peale saada.“

Pärast riietusruumist tagasi tulekut jätkus mäng samas rütmis. Andres Sõbra hoolealused jätkasid hea hooga ning positiivse emotsiooniga. TTÜ küll proovis vahet vähendada, kuid nende ponnistustele oli kodumeeskonnal alati vastus varrukast võtta. Kolmanda veerandi järel juhtis Tarvas 64:40. Kohtumise viimasel veerandajal suutis TTÜ vahet vähendada, kuid pidi siiski tunnistama Rakvere 76:61 paremust.

Rakvere parimad olid Reimo Tamm 16, Renato Lindmets 15 ning Juris Umbrasko 14 silmaga. Brandis Raley-Ross ja Kaido Saks lisasid mõlemad 12 silma. TTÜ poolelt olid resultatiivsed Kiur Akenpärg ja Andrew Arnold, kes mõlemad viskasid 11 silma. Neid toetas Kristjan Makke 10 punktiga.

TÜ/Rock võitis Balti liigas Valga vastu avaveerandi 26:18 ja pääses poolajavileks juba 59:29 juhtima. Tartlaste resultatiivsemad olid Ivan Neljubov 22 ja Silver Leppik 19 punktiga. Kohtumist jälgisid pingilt Joosep Toome ja Tanel Kurbas, kes ravivad pisivigastusi ja sellega tekkis võimalus noorematel mängijatel ka Balti liiga mänguminuteid saada. 

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe hinnangul oli tähtis leida mänguaega kõikidele. „Sellistes mängudes on tähtis, et kõik saaksid mänguaega ja head tunde sisse. Saame proovida noori ja neid, kes vigastustest välja tulevad,“ sõnas Kullamäe. „Meeskonna head valmisolekut näitavad 24 korvisöötu ja ainult viis pallikaotust. Nende numbritega olen rahul.“

Rockil on nüüd Balti liiga B-alagrupis seitse võitu ja üks kaotus. Järgmine Balti liiga vastane on tabelis teisel kohal asuv Lietkabelis, keda võõrustatakse 1. detsembril. Enne seda mängitakse aga viimane Eurochallenge kodumäng, milles külla tuleb ukrainlaste Južnõi Himik, kellele võõrsil kaotati vaid punktiga. Kohtumine algab teisipäeval, 27. novembril kell 19.00.