28-aastane ja 203cm pikkune Drungilas alustas karjääri Lietkabelises ning alates 2013/2014 hooajast on ta mänginud erinevates kesk-Euroopa liigades. Hooajal 2015/2016 kogus ta tartlastelegi eurosarjast tuntud Redwell Oberwart Gunnersi ridades keskmiselt 10,4 punkti ja 5,6 lauapalli. Sellega mängis ta suurt rolli Austria karika ja meistritiitli võidus.

Hooajal 2017/2018 tuli ta Rumeenias pronksile U-BT Cluj-Napoca meeskonnas ning panustas keskmiselt 7,8 punkti ja 3,7 lauapalli mängus. Samal hooajal jäi tema FIBA Europe Cup näitajateks üheksa mänguga 6,1 punkti ja 4,8 lauapalli.

Eelmisel hooajal mängis Drungilas Prantsuse esiliigas AS Kaysersberg Ammerschwihr meeskonnas ning kogus seal keskmiselt 12,6 punkti ja 6,6 lauapalli mängus.

Tartu Ülikooli meeskonna peatreener Priit Vene ootab tsentrilt kandva rolli täitmist. „Korvi alla annab ta meile kindlasti oma võitluslikkuse ja kogemusega jõudu juurde. Tema mängijakarjäär on olnud küllatki kirju ja kogemusi on tal erinevatest liigadest, ka eurosarjast. Enamasti on ta oma meeskonnas mänginud kandvat rolli ja seda ootame temalt ka Tartus," sõnas Vene

Sel nädalal sõlmis klubi lepingu ka teise Leedust pärit korvialuse mängijaga – suvel Leedu U20 koondises põhirolli mänginud Grantas Vasiliauskasega. Mõlemad mängijad jõuavad Tartusse nädalavahetusel ning liituvad meeskonna treeningutega tuleval nädalal.