1993. aastal sündinud Robinson on pärit Texasest ja mängis USA-s ülikooli ajal kahes erinevas meeskonnas – alustas ta North Texas Mean Greeni ridades, kuid liikus teisel ülikooliaastal DePaul Blue Demonsi juurde. Tema leivanumbris olid juba ülikooliajal kolmepunktivisked, see näitaja pani ta ülikooli lõpetamise ajaks 37,8% visketäpsusega DePauli kõigi aegade tabelis üheksandale kohale. Karjääri kogustatistika ütleb, et viskekäsi on tal tõesti päris hea, üldtabavus 40,7%, sh vabavisked 82,1%; lauapalle keskmiselt 2,3 mängust.

Möödunud hooaja veetis mees Küprose esiliigas Omonia Nicosia meeskonnas, kus tegi kaasa 18 kohtumist, igas neist keskmiselt 31 minutit, viskas kolmeseid 40,5% täpsusega, tõi 12,6 punkti ja võttis 5 lauapalli. Tänavust hooaega alustas ta Tšiilis, kus mängis CDU Catolica ridades. Kolmest mängitud kohtumisest sai ta kirja keskmiselt 11,3 punkti ja 3,7 lauapalli.

„Seoses tähtsate euromängudega ja hetkel teadmatusega (Venky) Joisi tuleviku osas võtsime vastu otsuse tuua oma ridadesse täiendus. Kindlasti on Robinsoni näol tegu teist tüüpi mängijaga kui Jois, aga ta on siiski oluline täiendus meie edurivisse. Loodame, et ta sulandub kiiresti meeskonda ning on meile suureks abiks,“ sõnas mehe kohta lühidalt meeskonna peatreener Gert Kullamäe.

Forrest Robinson jõuab loodetavasti Tartusse lähipäevil. Kindlasti saavad huvilised uue mängumehe võimeid hinnata tuleval teisipäeval, kui Tartu Ülikool mängib kodus Oberwart Redwell-Gunnersiga.