Neli kaugviset tabanud Sten Soku arvele jäi 18 punkti ja kuus korvisöötu.

Tartu Ülikooli spordihoonesse oli tabeli teise ja kaheksanda rea meeskondade kohtumist vaatama kogunenud paarsada inimest. Mõlemad meeskonnad alustasid lennukalt ja esimese veerandaja järel oli tartlaste eduseis 24:18. Teise veerandaja alguses tabas Sten Sokk paari minutiga kolm kaugviset ja veerandaja keskel tehtud 21:4 spurdiga tõmmati sisse piisavalt suur vahe, et saaks julgelt mänguaega jagada kõikidele mängijatele. Poolajavileks juhtisid võõrustajad 54:30.

Kolmandal veerandajal paarikümnepunktiline eduseis püsis ning Valgat hoidis mängus nende lätlasest tagamängija Reinis Strupovic. Viimasele neljandikule mindi seisult 71:55 Tartu Ülikoolile. Olulist murrangut ei toonud ka viimane neljandik ja kuigi Valga vähendas kaotusseisu kümnekonnale punktile, siis ohtlikult lähedale nad end mängida ei suutnud ja mängu lõpuks võttis Tartu Ülikool kindla 89:78 võidu.

Enim mänguaega saanud Sten Sokk oli ka võistkonna resultatiivseim 18 punkti ja kuue korvisööduga. 10 mänguminutiga viskas Marek Doronin 14 punkti ja Rain Raadiku arvele jäi 12 punkti ja viis lauapalli. Soojenduse tegi kaasa, ent haigusest taastuvat Tanel Kurbast peatreener Kullamäe täna ei mängitanud.

Üleplatsimees oli vaid poolteist minutit puhanud Reinis Strupovics 27 punkti ja kaheksa lauapalliga. Ando Tagametsa saagiks jäi 17 ja Lauris Blausile 16 punkti.

 Tartu Ülikoolile oli see 19. võit kahe kaotuse kõrval. Järgmine võimalus G4S KML raames võidulisa hankida on 6. märtsil kui kodus võõrustatakse Pärnut. Vahepeal võtab aga meeskond ette Venemaareisi ning neljapäeval, 1. märtsil mängitakse Moskva lähistel Ljubertsõ Triumphiga.