Tartu Ülikooli meeskonna peatreeneri Indrek Visnapuu sõnul mängis meeskond paremini kui päev varem. „Eks võistkond oli eilsega võrreldes ka pisut jõukohasem, aga mängupilt oli kindlasti parem. Ainus, kus suurelt alla jäime, oli lauavõitlus. Aga meeskond hoidis mänguplaanist kinni ja kaitses mängisime väga korralikult – kui eile visati meile üle saja punkti, siis selles mängus ainult 70,“ kommenteeris mängu Visnapuu.

KK Pieno Žvagždesi meeskond võitis eelmisel hooajal ülekaalukalt Leedu tugevuselt teise liiga ja tõusis seega meistriliigasse ning mulluse Perlase koha omandamise läbi ka Balti liiga Eliitdivisjoni. Meeskond mängib endise Perlase treeneri Roberts Stelmahersi juhendamisel ja mängijatest neli on ameeriklased ning ülejäänud leedukad.

Eilse mängu katkise kulmuga pooleli jäänud Vallo Allingu tegi tänase kohtumise kaasa, kuigi õmblusest niite veel välja ei võetud.

Pühapäevases kohamängus läheb Tartu Ülikool ilmselt vastamisi venelaste Severstaliga ning kolmanda-neljanda koha kohtumine algab Liepajas kell 13.30.