Selline reisiliste arv tähendab, et nädalaseks reisiks suutis töölt või õpingutest end eemale tirida ligi viiendik MTÜ Tartu Rock Fan Club liikmetest, ehk siis hoolimata hooaja raskest algusest on eelmise hooaja lõpuks saavutatud liikmete arv (86) juba ammu ületatud. Kuivõrd Austria asub veidi lähemal kui Rumeenia, ei pea fännid seekord ühtki ööd bussis veetma ja saavad rahulikult teisipäevaseks eurosarjamänguks energiat varuda.

Seekordsel fännireisil on kaasas ka maskott, kelleks on möödunudaastasel Rumeenia reisil muretsetud tiiger, kes toona pool reisi kaasa teinud ajakirjaniku auks kannab nime Jaan ning kes on end fänniatribuutikaga korralikult varustanud ja kannab sarnaselt teiste reisilistega kaelakaarti.
Olgugi et vahepeal kulus veidi aega, et saada mööda Eesti rekkast, mis uudistas liiga lähedalt Leedu masinat, jõudsid fännid ilusti esimesse ööbimispaika teisel pool Varssavi.

TÜ/Rock peab FIBA EuroChallenge´i alagrupiturniiril teise mängu homme Viinis. Vastaseks Austria meister BC Zepter. Kohtumine algab teisipäeval, 12. novembril Eesti aja järgi kell 21.