"Esiteks on meeskondade lähtepositsioon sellele mängule erinev. Rock on mänginud üle ootuste hästi ja pääsenud poolfinaali. Neil on hooaeg Balti liigas juba korda läinud. Žalgirise kindel eesmärk on vähemalt finaali jõuda, nad olid ju põhiturniiril teised," sõnas Soonik Delfile.

"Rockil on kindlasti eelis, et mäng toimub nende koduväljakul. Tartu publik on ikkagi Rocki meeskonna kuues jõud. Samas paneb see neile ka suurema kohustuse võita."

"Kui hetkel peaks vastama, kes pääseb finaali, siis pean kahjuks ütlema, et Žalgiris. Nad tegid viimati Leedu poolfinaalis Neptunase vastu võimsa mängu (toim. võitsid 38 punktiga). Jõu poolest on nad Rockist kindlasti üle. Neil on ikkagi rivistuses euroliiga kogemusega mehed." lisas Soonik. "Kuigi Žalgiris sai Kalevi käest paar kuud tagasi suure kaotuse, on nad sellest kindlasti õppust võtnud."

"Samas arvan, et kui kohtumine võrdselt kulgeb ja tartlased suudavad rahuliku mängutempo peale suruda, on kõik võimalik. Tasavägise lõpu korral on eelis Rockil," lisas Soonik. "Tartlaste trump saabki olla tark ja meeskondlik mäng. Eredat liidrit tartlastel pole."