Kommuuni tutvustuses on kirjas:

"Eile astus Indrek Visnapuu tagasi TÜ korvpallimeeskonna peatreeneri ametikohalt. See leht on tunnustuseks Indrek Visnapuule selle eest, et ta tegi oma tööd peatreenerina südame ja täieliku pühendumisega.

Kõik, kes arvavad, et Indrekul on oskuseid, mida Eesti korvpall võiks ka edaspidi vajada, palun liituge selle lehega. Indrek ei tohi Eesti korvpalli jaoks kaduma minna!

Nii et, Indrek, tea,... et see leht on Sinu õlal väikeseks „pärdikuks“, mis loodetavasti motiveerib Sind sellel emotsionaalselt keerulisel hetkel siiski korvpalli juurde jääma, sest uskumatult lihtne on mattuda väikestesse igapäevaelu probleemidesse ja mõelda, et küll ma naasen...

Meie, kes me oleme vajutanud „Like“, hoolime sellest, et Indrek Eesti korvpalli jaoks kaotsi ei läheks, vaid leiaks uuesti oma koha. Kui soov on õhus, küll leiab see ka vormi!

Indrekul endal ei ole Facebooki kontot, seega olgu see lehekülg talle lihtsalt toetuseks ja üllatuseks nii sõpradelt kui ka fännidelt!"

Detailselt on kommuuni biograafia alla kirja pandud ka Visnapuu treenerikarjäär ning isegi "Täiendavad professionaalsed koolitused". Vaata järgi!