“Koondis on üks kõvemaid, mis viimastel aastatel olnud,” tõdes Kikerpill, kes eile koos koondisega turniirilt Ungarist homse mängu paika Stockholmi reisis, kirjutab SLÕhtuleht.

Vanameistrite Martin Müürsepa ja Gert Kullamäe koondisse naasmine on tema sõnul mitte ainult koosseisu tugevdanud, vaid muutnud meeskonna mängustiili arukamaks: “Külma närvi ja mõistust on juures.”

Kui mullu suvel oli Kikerpill koos Tanel Teini ja Valmo Kriisaga üks meeskonna kolmest liidrist, siis suve senistes mängudes on ta saanud väljakule keskmiselt kõigest 12,3 minutiks ning tabanud seitsme kohtumise peale kokku väljakult vaid viis viset.

“Mängud ise on asja paika pannud, konkurents on tugev ja hetkel olen mina nõrgem, võin vaid ennast süüdistada,” ütleb juunis 30-aastaseks saanud ääremängija.

EMi lisavalikturniiril on Eesti vastasteks Rootsi ja Makedoonia, avamäng on neljapäeval võõrsil Rootsiga. EMi finaalturniirile pääsuks on vaja esmalt oma alagrupp võita ja seejärel olla parim ka järgnevas 3-liikmelises vahegrupis.