"Toetan ideesid, mida sotsiaaldemokraadid tahavad Tartu ja tartlaste heaks ära teha," ütleb Kikerpill pressiteates. "Ise soovin seista eeskätt paremate sportimisvõimaluste ja tervisespordi propageerimise eest. Linna tuleb luua paremad tingimused vabas õhus sportimiseks, et inimesed ei peaks enda liigutamiseks minema ainult spordiklubidesse. Tartus peab olema piisavalt avalikuks kasutuseks mõeldud spordiväljakuid ja terviseradasid, kus lisaks jooksmisele, rulluisutamisele, jalgrattaga sõitmisele võiks olla võimalus treenida erinevatel jõutrenažööridel ka vabas õhus."

Kikerpilli sooviks oleks Tartu muuta jalgrattalinnaks. "Samuti peab Tartu-suuruses linnas saama kõik asjad ära aetud jalgrattaga ja jalgsi. Lisaks uute jalgrattateede ja kõnniteede tegemisele tuleb üle linna rajada turvalisi jalgrattaparklaid," lisas ta.

Aastaid Tartu Rocki ja Eesti korvpallikoondise eest mänginud Kikerpill tegutseb täna ettevõtjana.

Sotsiaaldemokraatide ridades kandideerib Tartu volikogusse ka Eesti üks paremaid rannavõrkpallureid Rivo Vesik, kes seisab samuti tervisespordi ja treeningtingimuste parandamise eest.