“Saime väga tähtsa võidu, sest Lietuvos rytas on Balti liiga favoriit,” lausus 17 punkti ja 12 lauapalli kogunud 37-aastane Beard sportnet.ee-le

“Hea rütmi leidmiseks tuleb üles leida oma tugevad küljed ja varjata nõrku külgi, seda me ka täna suutsime. Avamängus Šiauliais tegutsesime passiivselt ja kaotasime suurelt. Täna võitlesime kogu hingest. Saime vastasest rohkem lauapalle, teenisime palju kordusviskeid ja tulemus seisab teie ees — viskasime vastasest rohkem punkte. Mõnikord hüppasime koguni kahekesi lauapallile järele ja jäime sellest ilma, aga niisugune võitlusvaim on üksnes kiiduväärt.”

Rocki mängujuht Giorgi Tsintsadze otsustas alles paar tundi enne kohtumist, et saab kaasa teha. Laupäeva õhtul oli grusiin vigastanud hüppeliigest.

“Olin valmis, et Giorgi ei mängi,” lausus peatreener Üllar Kerde. “Seepärast paningi Sten-Timmu Soku algviisikus väljakule. Timmu tegutses kuusteist minutit normaalselt.”

Tsintsadze sõnul võitsid tartlased tänu kogu meeskonna panusele. “Meil tuleb veel üksteist tundma õppida, aga me püüame oma mängu parandada ja kindlasti seisab ees huvitav hooaeg,” lausus 15 punkti toonud Tsintsadze.