Võitjate parimaks kerkis 24 punkti visanud Damarcus Harrison, Michael Buchanan lisas 19 silma. TalTechi ridades viskasid Oliver Metsalu ja Jaan Puidet mõlemad 16 punkti, Puidet lisas veel ka seitse lauapalli ja seitse korvisöötu.

Kolme võiduni peetava seeria järgmine kohtumine peetakse laupäeval Nordi spordihoones.

Kohtumine täispikkuses:


Peatreenerite intervjuud:

Enne mängu:

TALTECH - Tallinna Kalev/TLÜ
25.04.2019, kell 19.00, Tallinn, TalTech Spordihoone
Ülekanne: Delfi TV, Tallinna TV

Viimati 30. märtsil võistlustules olnud TalTechi meeskonnal ei jäänud Eesti-Läti ühisliigas palju puudu, et nelja hulka välja jõuda. BK Ogre meeskonnaga tuli veerandfinaalseerias vastamisi minna ning avamäng ka 87:81 võideti, kuid võõrsil saadi lätlastelt kindel 85:59 kaotus. Põhiturniir lõpetati seega viiendal kohal, olles Eesti klubide seas paremuselt teine. BC Kalev/Cramo on tänavu küll teisest klassist, aga kindlasti on TalTechil poolfinaaliks plaan, et pääseda edasi finaali ja kalevlastele tugevat vastupanu osutada.

Seljatada tuleb nüüd Tallinna Kalev/TLÜ, kes just vastupidi pole kuigi palju puhata saanud. 19. aprillil oldi veerandfinaalseeria neljandas mängus vastamisi Tartu Ülikooliga ja Joshua Noffleti viimase sekundi kaugviskest, mis siiani veel kõneainet pakub, võeti otsustav kolmas võit. Tartu omas seerias koduväljakueelist ja neile kuulus ka avamäng 78:73, kuid sealt edasi järgnesid kaotused. Hea emotsiooni pealt saab Kalev/TLÜ finaalkohta minna püüdma ja erinevalt teises paarist, kus vastamisi Kalev/Cramo ning Pärnu Sadam, on kumbagi võistkonda pigem raske favoriidiks nimetada.

Toomas Raadik viskas ühisliiga raames TalTechi kasuks keskmiselt 17,7 punkti ning Jaan Puideti nimele jäi 13,4 silma. Puidet võttis veel 6,7 lauapalli ja Levi Martin Giese lisas neid 6,1 mängu kohta.

Mängudes Tartu vastu kogus kalevlane Damarcus Jamaal Harrison keskmiselt 15,5 ning Michael Kyre Buchanan 14,8 punkti. Seejuures sai neist viimane kätte ka 12,5 lauapalli, Janar Talts järgnes 5,0 lauapalliga.