Võrreldes seeria teise mänguga suutis Kalev/TLÜ kohtumise alguses mängus püsida. Kalev/Cramo saatis pea ilmeksimatult kaugviskeid läbi korvirõnga, mis ühel hetkel oli 7/8, ning avaveerand võideti 32:28. Järgmise kümne minuti jooksul sai favoriit ka oma kaitse pidama ja poolajaks oli eduseis 64:38. Kalev/TLÜ polnud veel lõplikult murdunud ja kolmanda veerandaja lõpus suudeti vahe vähendada 18 punktile. Kristjan Kitsing vastas aga järjekordse kolmepunktiviskega ning viimasel neljandikul kuni lõpuvileni välja püsis Kalev/Cramo eduseis üle 20 punkti.

Kalev/Cramo oli pidurdamatus hoos kaugvisetel, mida tabati kokkuvõttes 17/34, Kalev/TLÜ-l oli sama näitaja 9/23. Visketabavuses oli Kalev/Cramo samuti 55%-43% parem, ka lauavõitluses ning korvisöötude osas oldi vastavalt 41-36 ning 31-14 üle.

Võitjate parimana viskasid Branko Mirkovic ja Kristjan Kitsing 20 punkti. Chavaughn Lewis järgnes 16, Arnett Moultrie 13 ning Martin Dorbek 12 punktiga. Lewis ja Dorbek andsid seejuures 8 ning 7 korvisöötu.

Kalev/TLÜ poolelt tõi Damarcus Jamaal Harrison 19 punkti ja 6 lauapalli. Kaido Saks lisas 16 silma, kaksikduubli 12 punkti ja 11 lauapalliga tegi Michael Kyre Buchanan. Joshua Nofflet kogus 10 silma.

Tipphetked:


"Kaotus teeb alati haiget. Peale eelmist kaotust oli päris raske olla. Täna tundus ka, et läheb käest ära, aga õnneks jäi mõistlikkuse piiridesse. Me ei saanud nende kiirrünnakuid ja kolmepunktiviskeid kinni," rääkis Tallinna Kalevi peatreener Martin Müürsepp Delfi TV-s.

"Kui tagasi vaadata, siis esimeses mängus meil võimalus oli, aga oma lolluste tõttu seda kätte ei saanud. Väga lihtsad pallikaotused keskjoonel - me polnud nendeks üllatusteks valmis. Sel aastal hõbe. Kasvame, oleme kogenumad... Miks mitte järgmsiel aastal vähe rohkem võite koguda!"

Kalev/Cramo kapten Kristjan Kangur: "Tuli nii, nagu pidi tulema. Võitsime seeria kolme mänguga ära - see on see, mis lõpuks loeb. Oleks esimeses, teises või kolmandas mängus isegi ühe punktiga parem olnud - see ei võta meilt võitu ära. Saime töö tehtud!"

Kalev/Cramo peatreener Donaldas Kairys: "Tiitlivõidu üle on väga hea meel! Esimene mäng tegime endal elu natuke närviliseks, aga teises ja kolmandas mängus olime keskendunud ning viisime töö õigel moel lõpuni."