Finaalis pidas Kohila maha põneva duelli BC Kalev I meeskonnaga. Mängu esimesel veerandil olid juhtohjad kalevlaste käes, veerandaeg neile 27:20. Teise veerandaja neljandaks minutiks põlesid tablool viiginumbrid 27:27 ja alates sellest hetkest kuulus kerge initsiatiiv Kohilale. Poolaja seis nende poolt vaadates 40:35.

Teisel poolajal oli Kohila eduseis pidevalt kümne punkti piirimail ja lõppseis 78:68 märkis neile Tallinna meistrivõistluste esikohta. Mängu tulemuslikumad olid võitjate poolel Margus Klementsov 29 punkti ja 8 vaheltlõikega ning Heiko Niidas 18 punkti ja 11 lauapalliga. Kalevlaste resultatiivseimad Raiko Orumaa 16 punktiga ning Mario Paiste ja Kaido Saks võrdselt 14 punktiga. Paistel lisaks ka 12 lauapalli, Saksal üheksa.

Tallinna meistriteks 2014 tulid: Rait-Riivo Laane, Samuel Rõigas, Sander Kuusk, Heigo Erm, Tarmo Tartes, Erkki Voronin, Kenno Kokk, Heikko Niidas, Margus Klementsov, Kristjan Penjam ja Erik Luts. Treenerid Jüri Pritšin ja Raigo Rommot.

Pronksimängus alistas TTÜ SK ülikindlalt 94:57 KA Tallinna Kalevi. TTÜ resultatiivseimad võrdselt 18 punktiga Joonas Järveläinen, Priidik Ulp ja Roman Konontšuk. Viimasel lisaks ka 14 lauapalli. Tallinna Kalevi tulemuslikum Madis Soodla 13 punkti ja 10 lauapalliga.