Eelmist hooaega Rakvere Tarvas alustanud kolmik (Pilk läks poole hooaja pealt Raplasse) teeb Tallinna klubiga trenni juba mõnda aega. Eile sõlmiti leping Saksaga, täna teatati Lindmetsa liitumisest. Kalevi peatreeneri Kalle Klandorfi sõnul on peatselt leping allkirjastatud ka Pilgiga.

Kalev sai eelmisel hooajal põhiturniiril üheksa meeskonna konkurentsis kaheksanda koha (9 võitu ja 23 kaotust), veerandfinaalis jäädi kolmes mängus kindlalt alla hiljem meistriks tulnud Kalev/Cramole.

"Medalit nõuda on ehk liiga palju, kuna mehed tulevad erinevatest klubidest ja kokkumäng ei pruugi kohe toimima hakata, aga eelmise hooaja tulemused tahame kindlasti ületada," kinnitas Klandorf, kelle sõnul klubi eelarve aastaga muutunud pole.

Lisaks Pilgile, Saksale ja Lindmetsale plaanitakse ridu täiendada kahe võõrleegionäriga. "Silmapiiril on kaks ameeriklast - üks keskmängija ja teine positsioonile 2 ja 3," sõnas Klandorf.

Mullusest võistkonnast on lahkunud kaks välismaalast - Emmanuel Okoye ja Marc Campbell -, Mihkel Kurg, kes liitus Tarvaga, ja Janis Vahter. Vanadest olijatest on seega uueks hooajaks valmistumas kaheksa meest: Mario Paiste, Roland Prii, Raido Roos, Henry Aimre, Erik Luts, Madis Pärn, Ivar Tulit ja Tony Liivak.