"Teeme prooviaasta, pikemaid plaane esialgu väldime," sõnas kevadel meeskonnaga Eesti meistrivõistlustel pronksile mänginud Klandorf. "Mida sa siin plaanid? Varsti keelab riik üldse sporditegemise ära, rääkimata selle toetamisest. Ei näe mõtet pikemaid lepinguid sõlmida," lisas Tallinna abilinnapea sapiselt.

Meeskond on juba nädal aega koos käinud ja uueks hooajaks põhja ladunud. Klandorfi sõnul on mullusest koosseisust treeningutega liitunud Raido Roos, Ivar Tulit, Tony Liivak, Kaido Saks, Madis Pärn, Erik Luts, Henry Aimre, Kris Killing. Homsest peaks lisanduma ka Reimo Tamm. Uute meestena on juures Mihkel Kurg ja Joosep Vaino.

"Saks, Tamm ja Renato Lindmets peaks selle nädala lõpuks ütlema, kas nad jäävad meeskonda või mitte. Mina võtaks nad vastu, kui kaubale saame. Võtaks mõne noorema mehe ka juurde, aga Tallinna Kalev ei saa Audentesest enda kasvatatud noormehi kätte. Absurd. Ja siis räägitakse korvpalliliidus mingist noortespordi püramiidist. 1995. aastal sündinud Joosep Indermitte võiks vabalt meiega nuusutada meeste mängu," oli Klandorf väljaütlemistes otsekohene, nagu ikka.

Kodusaaliks jääb Tallinna Ülikool/Kalevil endiselt Kalevi spordihall, kaasa tehakse nii Eesti meistriliigas kui Balti liigas.