„Midagi tuli muuta. Enda arvates panime hooaja alguses kokku mullusest parema meeskonna, kuid korralikult mängima see kooslus ei hakanud," selgitas meeskonna omanik Sten-Erik Jantson. „Mažeika jõuab kohale homme õhtuseks treeninguks ning pühapäeval on ta Ogre vastu juba platsil."

Mažeika jäi mängijate turul vabaks pärast seda, kui ta lahkus Tartu Ülikooli meeskonnast. Tartusse palgatigi ta selleks, et tugevdada meeskonda eurosarja kohtumisteks. Kui selgus, et eelringist edasi ei pääseta, lõpetati temaga ka leping. Eesti-Läti ühisliigas jõudis ta Tartu eest pidada kolm kohtumist ning viskas selle ajaga keskmiselt 16 punkti ja andis 4,7 söötu. Jantson pidas leedulasega läbirääkimisi juba paar nädalat.

23-aastane Riddley pidas Kalevi särgis viis kohtumist ning viskas keskmiselt 8,6 punkti. Hooaja eel olid talle pandud lootused ilmselgelt suuremad. NCAA 3. divisjonis mängides oli ta olnud tõeline punktimasin. „Füüsilised näitajad olid tal head, kuid ilmselt polnud ta veel valmis siinse korvpalliga kohanema," nentis Jantson.

Mullu Eesti meistriliigas hõbeda saanud Kalev/TLÜ on tänavu kogunud kuuest mängust vaid ühe võidu ning asub Eesti-Läti liiga tabelis 13. kohal.