Tartu Ülikooli KK/Draakonid seljatasid finaalis kodusaalis mänginud RSK Tarvase numbritega 63:53.

Avaveerandil kolmepunktilise edu saanud tartlased tegid teisel mänguperioodil kõva avalduse, kui võitsid veerandi 15:3 ja asusid pikaks hingetõmbepausiks juhtima 33:18. Kolmas periood oli taaskord tasavägisem, kuid Joosep Toome juhendatavad Draakonid kasvatasid enne otsustavat neljandikku vahet veel kolme punkti võrra (50:32). Ohtlikult lähedale väljakuperemehed enam ei jõudnud ja mini-klassi meistritiitel rändas sedapuhku Tartusse.

Võitjate parimana kogus kaksikduubli Samuel Samarüütel 10 punkti ja 11 lauapalliga. Markus Mölderi arvele jäi 9 punkti ja 6 lauapalli, võrdselt 8 silma peale jäid Eerik-Pärtel Kull ja Tanel Lepp. Rakvere suurimad korvikütid olid Markus Harend 15, Marten Pere 12 ja Gregor Lepp 10 punktiga.

Pronksimängus teenis suure 70:42 võidu Audentese spordiklubi võistkond, kes alistas Tiit Soku KK/SK Nord esimese meeskonna. Võitjate resultatiivsemad olid Holger Suurorg 20 punkti ning Oliver Kullamäe 17 punkti, 7 lauapalli, 3 vaheltlõike ja 3 sööduga. Tiit Soku KK poolel tõi Marten Allen 15 punkti ja 5 lauapalli, Simon Lelle lisas 10 silma.

Tütarlaste finaalmängus alistas Audentese spordiklubi numbritega 59:39 KA Tallinna Kalevi.

Kohtumises sai otsustavaks esimene veerandaeg, mille Audentese neiud võitsid 22:10. Teine veerand mängiti viiki 10:10, kuid kolmandal ja neljanda mänguperioodil näitas taas paremat minekut Reet Rausbergi juhendatav Audentes.

Finaalmängu parim oli 15 punkti ja 5 lauapalliga Kayla Frier. Lisa Sirgi tegi 11 silma ja 15 lauapalliga vägeva kaksikduubli ning Marta Rein lisas 10 punkti ja 6 tulemuslikku söötu. Hõbese KA Tallinna Kalevi resultatiivsemad olid Alexandra Sapunova 14 punkti ja 8 lauapalli ning Mileno Serko 9 silma ja 8 lauapalliga.

Pronksikohtumises alistas Tiit Soku KK/ SK Nord 2007 võistkond Rapla Korvpallikooli tulemusega 50:27. Võitjate parimana kogus Mia Maria Leitorp 17 punkti ja 9 lauapalli. Rapla resultatiivsemateks tõusid võrdselt kuue punktiga Emma-Mia Küttis ja Emily Nelson.