Milano kohtub reedeses veerandfinaalis Sassari Banco di Sardegnaga, keda peetakse väga ebamugavaks vastaseks. "Nad on selgelt rünnakule orienteeritud võistkond ja võivad heal päeval kõik üle visata. Võimalikest vastasest tundub just Sassari kõige ebamugavam. Aga, mis siin nuriseda. Mängida tuleb ja võita. Selge see, et meil on kõik võimalused karikavõiduks olemas," ei teinud Kangur eelseisvast veerandfinaalist suurt numbrit.

Mullu Kangur Siena Montepaschi ridades karikavõiduni jõudis, toonasest satsist kuuluvad tänasel päeval sarnaselt eestlasele Milano meeskonda David Moss ja Daniel Hackett ning peatreener Luca Banchi. Hacketti lisandumine detsembri lõpus on andnud meeskonnale selgelt hoogu juurde. "Tema tulekust on ikka suur abi olnud. Nii mänguliselt, kui ka psühholoogiliselt. Näiteks Jerrells ja Langford on selgelt paremini mängima hakanud. Kas konkurentsi kartuses või mingil muul põhjusel, aga eriti võimsalt on avanenud Jerrells," rääkis Kangur meeskonnas toimuvast.

Enda seisundiga eestlasest ääremängija rahul pole. "Raske on, kõik ei tule nii libedalt kui tahaks ja jalg teeb kohati valu. Saan mängida ja kõiki asju teha, aga jalg annab tunda. Võib olla olen ka koormusega vähe üle piiri läinud, ent teisest küljest on see sundkäik. Pean alati saabuma teistest varem mängudele ja treeningutele, sest raviprotseduurid ja spetsiaalsed soojendusharjutused nõuavad oma. Kui organism päeva või paar puhkust saab, siis on seisund kohe parem, aga puhkehetki ei tule just tihti ette," andis Kangur mõista, et sügisel tehtud seljalõikusega pole kõik vaegused siiski kadunud.

Euroliiga mängudes on sel nädalal paus. Milano seis on hetkel hea, kuigi Kanguri sõnul pidanuks valusa lõpuga Anadolu Efesi mängu samuti kätte saama. "Oleme Euroliigas kaks suurt ampsu võtnud, ent ühe võidu lasime käest. Oli näha, et Anadolu Efes on vähem näljasem kui meie, kuid ikkagi jäi asi lõpu peale. Loteriivise läks kahjuks sisse. Puhtalt enda viga," oli Kangur tagantjärele pettunud.

Euroliiga TOP 16 turniiril hoiab Milano E-alagrupis 3 võidu ja 2 kaotusega kolmandat kohta, täpselt sarnased numbrid on tabelis ka Ateena Panathinaikosel ning Pireause Olympiakosel. Vahegruppi juhib täisedu 5 võiduga Barcelona.