Varasemalt Saksamaal mänginud Kaldre jaoks on see oluline samm karjääriredelil edasi ning mängija ise ja klubi avaldasid Rapla meeskonna kodulehel uhkust.

Kaldre näol on tegemist järjekordse mängijaga Indrek Kajupanga (BC Kalev/Cramo), Martin Jurtomi (Enel Brindisi, Itaalia) ja Rauno Nurgeri (Wichita State, NCAA) kõrval, kes on Raplast väga headesse klubidesse edasi liikunud.

Kaldre sõlmis lepingu üheks hooajaks ning juba esmaspäeval võtab ta suuna u 140 tuhande elanikuga Kataloonia linna, täpsemalt siis Lleidasse. Meeskonda on lisaks Kaldrele viimastel päevadel lisandunud lätlane Janis Kaufmanis Valmierast, Hispaania keskmängija Fransisco Guerra meistrisarjast Madrid Estudiantesest, ameeriklane Greg Kahlin ja endine Hispaania koondislane Alfonso Alzamora.

LEB Gold liigas osaleb 15 meeskonda ning liiga võitjal on võimalus tõusta Hispaania meistrisarja ehk ACB liigasse. Hooaja ettevalmistuse käigus avanebki Kaldrel oma uue kodumeeskonna koosseisus võimalus kohtuda kontrollmängudes ACB liiga tippmeeskondade vastu.