"Põlv on täitsa okei. Peale mängu ikka natuke valu teeb, aga mänguaega ei sega," lausus Veideman Delfile. "On olnud mehi, kel see häda tagasi tuleb. Mingi aja tagant. Eks seda ole näha."

Arstid Veidemanile mingeid piiranguid seadnud pole. "Kuidas ise tunnen. Nad ei saa öelda, kas on korras või ei ole. Seda saan nüüd mina. Peab vaikselt pihta hakkama," lausus mängumees ja kinnitas, et on tahtmist täis.

Möödunud hooajal Saksamaale siirdunud Veideman oleks soovinud tugevamas liigas ka see hooaeg pallida, kuid muret Rocki jäämise üle ei tunne. "Muidugi oleks parem olnud kuskil tugevamas meeskonnas mängida. Aga kurb ma kindlasti ei ole, olen kõikide otsustega, mis teinud olen, väga rahul. Meeskond tundub palju tugevam kui eelmine aasta," lausus Veideman. Ja kuigi Rock kaotas Balti liiga karikasarjas Rakvere Tarvale, leiab Veideman, et läänevirulastest ollakse lõppkokkuvõttes siiski tugevamad. Ei mänginud ju poolfinaalis ka Marek Doronin ning mees ise. "Minu arvates oleksime pidanud neid konkreetselt võitma. Aga nad tabasid pea kõik visked ja ei olnud meie mäng ka kiita."

Rock teeb see hooaeg kaasa ka uuenenud süsteemiga Balti liigas ja taaskord EuroChallenge sarjas. Veideman on turniiride eel positiivne. "Mina küll usun edusse."