Põhiturniiri teine Moskva Dinamo alistas kodus peetud avamängus põhiturniiri seitsmendal kohal lõpetanud Rjazani "vaid" 78:75 (38:36).

Mäng kujunes Dinamole raskeks. Kolmandal veerandil oli Üllar Kerde juhendatav meeskond veel taga 42:46, kuid Alimdžan Fedjušini ja Aleksandr Fomini korvid viisid Dinamo uuesti ette ning päris lähedale Rjazan enam ei jõudnudki.

Fomin tõi 18 punkti (visked 11/7), Fedjušin 15+6lp. Sokk eksis kõigil neljal viskel, kuid hankis lisaks kümnele korvisöödule ka viis lauapalli.

Enne mängu ütles Üllar Kerde: "Rjazan mängib head kaasaegset korvpalli, nad näitasid suurepärast minekut ka põhihooajal. Eriti tugev on nende tagaliin - see võib meile probleeme tekitada."

Ta lisas: "Valmistusime play-offiks Rjazaniga terve nädala. Püüdsime "ravida" oma vigu, puudusi, pöörata tähelepanu vajakajäämistele, mis on esile tulnud viimastes kohtumistes. Veel lisasime arsenali mõne kombinatsiooni - loodan, et saame vastast mõnevõrra üllatada. Play-off ongi suuresti treenerite duell - võidab see, kes suudab meeskonna paremini häälestada ja seadistada."