“Lätis pööratakse korvpallile rohkem tähelepanu, Leedust rääkimata,” sõnas Sokk, kirjutab Eesti Päevaleht.

“Meie põhieesmärk on A-divisjoni püsima jääda, et ka järgmised saaksid tugevamate vastastega mängida,” lisas Sokk. “Prantsusmaa on ülitugev. Nende võitmiseks jääb Eesti liiga väikseks. Nemad mängivad ennast nelja parema hulka kindlasti. Aga Itaalia ja Läti on täiesti meie vastased ja võidetavad. Püsima jäämiseks piisab ühest võidust ja arvan, et see võiks tulla just Läti vastu.”

“Turniiri favoriidid on Hispaania, Kreeka, Prantsusmaa ja Leedu, meie oleme paraku autsaiderite hulgas.”

Sten-Timmu tunnistab, et tal on oma karjääris nii mõndagi kasvu taha jäänud. “Oleks ma kehaliselt rohkem arenenud, oleks juba välismaal nagu Siim-Sander Venegi. Mis teha, mõnele on lihtsalt kasvu antud.”

“Aga ma ei kurda, aega veel on. Viimane aeg välismaale siirduda on 26-aastaselt. Kui selleks ajaks ka ei saa, siis mis seal ikka — siis on Eesti liiga.”

Eesti tulevikulootuse sõnul mängitakse Euroopas huvitavamat korvpalli ja seetõttu eelistaks ta tulevikus Euroopa klubide kasuks. “Minu soov on pigem jääda euroliigasse. NBA on liiga kauge unistus, et seda eesmärgiks seada. Euroopas mängitakse huvitavamat korvpalli.”